Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Casillas: A Bérnabeuban tapsot kapnak a legnagyobbak!

Ahogy az elmúlt két Bajnokok Ligája fordulóban, úgy most is Iker Casillas nevével kezdődött, a Real Madrid kezdő tizenegye. A megérdemelt győzelem után, pedig örömmel beszélt a sajtónak, a válogatott hálóőr.

A Real Madrid edzőjének, Carlo Ancelottinak a korábbi döntése alapján, miszerint Diego Lopez fog védeni a bajnokságban, a BL-ben pedig Iker Casillas, nem volt valóban nagy meglepetés, hogy utóbbi állt a gólvonal előtt, a tegnapi, Juventus elleni derbin.

Bár Casillas nem védett hibátlanul, hiszen honfitársa, Fernando Llorente bevette a kapuját, elégedetten nyilatkozhatott, hiszen Cristiano Ronaldo duplájának hála, győztes főpróbát tartottak, a Barcelona elleni, hétvégén esedékes „El Clássico” előtt. A kapus a sikerről, illetve a Real Madrid szurkolók szimpatikus megnyilvánulásairól is beszélt, ugyanis a Bérnabeu népe megtapsolta az ellenféltől Llorentét, és Andrea Pirlot is.

„A Bérnabeuban mindig tapsot kapnak a nagy játékosok, ez pedig kijárt Llorentének, és Pirlonak. Ha hétvégén nyerünk, újra közel leszünk a Barcelonához. Tehát a győzelmet szem előtt tartva kell mennünk, a Nou Campba. Azt hiszem még nem változott semmi. Nincs igazi ultimátum.” – utalt a végén Casillas, a helyzetét firtató kérdésre.

Balogh József