Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: fél évre kidőlt a tehetséges középpályás!

Jonathan dos Santos a hét közben súlyos térdsérülést szenvedett a Barcelona edzésén. A mexikói középpályásról az orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy közel 6 hónapot kell majd kihagynia!

Jonathan dos Santos nagyon örült annak, hogy a nyáron kinevezett vezetőedző, Gerardo Martino igényt tartott a szolgálataira. A sokáig a távozás gondolatával kacérkodó mexikói középpályás újjult erővel vetette bele magát a munkába Barcelonába. Dos Santos 3 idei bajnokin már szerepelhetett is, ami a korábbi évek átlagát nézve igen jónak mondható a számára.

Csakhogy a 23 éves játékos félő, hogy megragad a 3 lejátszott bajnokinál; ugyanis a Barca egyik edzésén megsérült. Az orvosi vizsgálatok pedig kiderítették, hogy nagyobb a baj, mint azt várni lehetett; hiszen dos Santos térdsérülése körülbelül 6 hónapra pályán kívülre juttatja majd a tehetséges futballistát. November hónap elején pedig még egy atroszkópos térdműtétre is szükség van dos Santos esetében, derül ki mindez a Barcelona közleményéből.

Így a mexikói Közel fél évig biztosan a pályán kívülről nézheti csapattársait. Sajnos az sem elképzelhetetlen, hogy rámegy az egész szezonja majd a felépülésre.

Nagy Ákos