Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EL Clássico: A Barcánál már nem kell Öziltől félni!

Természetesen most már a minden a ma esti, spanyol klasszikus körül forog. A játékosok gondolatait már megtelítette, a világ egyik legnagyobb rangadójának érzelem világa, így természetesen a médiának is szívesen(?) elárulják véleményüket.

Így tett a Barcelona védekező játékosa, Adriano is, aki elsősorban a Real Madrid egyik hiányosságának örül. A brazil bekk úgy gondolja, hogy valamivel könnyebb dolguk lehet, hogy a „Királyiak” a nyáron elpasszolták az Arsenalnak, a német Mesut Özilt. A középpályás szinte mindig jól játszott a „Blancok” ellen, így nem kell csodálkozni, hogy utóbbiak valóban díjazzák távollétét.

„Ez egy nagy megkönnyebbülés, hogy Özil már nem a Real Madridé. Ő nagy veszteség nekik, egy nagy játékos, aki megmutatta, hogy milyen fontos, hogy a pályán legyen, mert amikor nem így volt, akkor nagyon hiányzott tőlük. Számunkra ez egy előny, hogy már nincs a madridiaknál.” – sajnálta le Adriano, az Özil-mentes Realt.

Természetesen, a hazaiak brazil játékosa is tisztában van vele, hogy az új fiú, Gareth Bale is veszélyes lehet rájuk, aki miatt Özilnek távoznia kellett.
„Özil elment, de hoztak is egy nagy játékost. Gareth lenyűgöző volt a Premier League-ben, persze rajta kívül bármelyik Real játékos eldöntheti a meccset.” – óvatoskodott, Adriano.

Balogh József