Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wenger: Ferguson még visszatérhet!

A két egykori nagy rivális edzőlegenda, Arséne Wenger, és Sir Alex Ferguson bár régen nagy csatákat élt meg a pálya mellett, csapataikat irányítva, na és a sajtón keresztül, valóban mindig is tisztelték egymást.

Ugyan, azzal, az Arsenal menedzsere is tisztában van, hogy meglehetősen hirtelen esemény volt, a Manchester United legendás vezetőjének visszavonulása, ám gyanúja szerint a skót, már készült erre.

Ferguson, a MU számára bajnoki címmel zárult idény végén jelentette be nyugdíjba vonulását, azóta pedig a „Vörös Ördögök” hiába rendelkeznek nagyon jó kerettel, csak szenvednek a Premier League-ben, és csak a középmezőnyben foglalnak helyet.

A héten jelentette meg önéletrajzi könyvét SAF, amiben rengeteg mindenről szót ejt. A kiadás bőséges tartalma miatt is érzi úgy Wenger mester, hogy volt kollégája már régebben el kezdte írni a művet, ami magába foglalja visszavonulását is. Ezért is van meggyőződve arról, hogy nem hasra ütés volt a távozása, az Old Trafford kispadjáról való felállása. Persze azóta sokan reménykednek, hogy David Moyes-t hamar elküldik majd, és Ferguson visszatér a Unitedhez.

„Hat hónap múlva meglátjuk. Soha nem lehet teljesen kizárni a visszatérését. Nehéz valaminek 30 évig a rabjának lenni, aztán hirtelen leállni vele. Minden arra utal, hogy ő már akkor készült a könyvvel, amikor még menedzser volt.” – igyekezett reálisan nézni a helyzetet, Arséne Wenger.

Balogh József