Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb életmentő műtétet kellett végrehajtani a Fradi légiósán

A Blikknek nyilatkozó csapatorvos elmondta, hogy a játékosnak bélvérzése volt, emiatt vált szükségessé az újabb beavatkozás.

Dr. Szelid Zsolt, a Ferencváros orvosi stábjának tagja elmondta, hogy speciális beavatkozással sikerült elhárítani a játékos bélvérzését. „Akeemnak néhány napja bélvérzése volt, amelyen egy speciális beavatkozással tudtunk úrrá lenni. Keringését stabilizáltuk, de szeretnénk még előrébb lépni. Adamsnek pihenésre van szüksége, bőven elég, hogy édesanyja és testvére szinte folyamatosan mellette van a kórházban.” – tájékoztatta a lapot Szelid.
A játékost továbbra is gépek lélegeztetik, a keringését műszív biztosítja és napjai felét átalussza. A pihenés és a gyógyulás elősegítése miatt Adams-et nem látogathatják csapattársai.

A trinidadi légiós még szeptember közepén kapott szívinfarktust az Újpest elleni bajnoki utáni héten, azóta több műtétet is el kellett végezni a játékoson. Többek között a bal lábát amputálni, megakadályozandó a fertőzések terjedését. Azóta gépek segítik a lélegzését, és műszív tartja fenn vérkeringését. Sajnos továbbra sem lehet javulásról beszámolni Admas-szel kapcsolatban, mint az a fentiekből is kiderül.

Gavalovits Sándor