Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Fél év után visszatér a védelem oszlopa!

Walter Samuel fél év után újra pályára léphet az Interben. Az argentin középhátvéd első tétmeccsét játszhatja a szezonban az Atalanta elleni esti bajnokin.

A José Mourinho-féle Inter egyik meghatározó játékosa, Walter Samuel újra komoly szerepet kaphat a klubnál. Az argentin középhátvéd sajnálatos sérülései és formahanyatlása miatt az utóbbi szezonokban nem tudta a korábbi szintet hozni Milánóban.

Legutóbb Samuel például fél évet volt kénytelen kihagyni. Walter Mazzari, a kék-feketék nyáron kinevezett vezetőedzője nagyon várja már az argentin játékos visszatérését. “Samuel biztosan játszani fog az Atalanta ellen. Nagyon jól dolgozott az utóbbi hetekben. Igaz, hogy volt egy sérülése, ám megérdemli azt, hogy pályára léphessen a csapatban. Mindenki várta már, hogy visszatérhessen!” – így Mazzari.

Az Inter szurkolók hasonlóan edzőjükhöz, nagyon várhatják Samuel visszatérését; ezzel pedig stabilitást is remélhetnek a védelemben. Hiszen Samuel korábban igen magas fokon űzte szakmáját; ki tudja, hátha újra a régi lesz az argentin hátvéd!

Nagy Ákos