Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MU megtalálta az új Ronaldót…

A Manchester United korábbi dél-afrikai sztárja, Quinton Fortune szerint Adnan Januzaj mindenképpen a fiatal Cristiano Ronaldóra emlékeztet.

Adnan Januzaj csodájára jár kis híján az egész világ!

A Manchester Unitedbe valósággal berobbant, mindössze 18 éves belga csodagyerek hihetetlen magabiztossággal futballozik, remek meglátásai vannak, és az őrületbe kergeti az ellenfél védőit. Januzajnak óriási jövőt jósolnak, ráadásul Manchesterben már megtalálták a megfelelő összehasonlítási alapot is.

“Mindenki tudja, hogy Adnan óriási tehetség! A magabiztossága és az önbizalma már most, egy fejjel a kortársai fölé emeli. Olyan, mintha a fiatal Cristiano Ronaldót látnám a pályán. Már most nagyszerű játékos, és külön öröm, hogy a helyén tudja kezelni a dolgokat. Andnan óriási jövő előtt áll, nem lennék meglepve, hogyha Cristiano nyomdokaiba lépne egyszer. Igaz, hogy hosszú út áll még előtte; ám ez a srác fantasztikus!” – Kürtölte világgá gondolatait a “vörös ördögök” korábbi sztárja, Quinton Fortune.

A dél-afrikai legenda elképzelhető, hogy fején találta a szöget; legalábbis Manchesterben mindképpen szeretnék ezt hinni!

Nagy Ákos