Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést szignált a Leverkusen német válogatott játékosa

A Bayer 04 Leverkusen együttese hivatalos megosztóján jelentette be, hogy meghosszabbította szerződését a válogatott középpályás, Lars Bender.

Lars Bender körül a nyáron felröppentek olyan pletykák, mely szerint az FC Arsenal vinné – ő a távozás helyett hosszú távra aláírt a gyógyszergyriakhoz. Bender egyébként remekül teljesít idén is a Bayer Leverkusen trikójában. kulcsszerepet vállal abban, hogy tartják a lépést a Bayern München- Borussia Dortmund duóval a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában sem vall kudarcot.

“Lars Bender remekül fejlődött a Bayer Leverkusenben és válogatott játékossá nőtte ki magát. Nagyon fontos oszlopa a csapatunknak és e mellett nagyon szimpatikus képet ad rólunk.” – véli a klub ügyvezetője, Michael Schade.

A 24 esztendős futballista már az ötödik szezonjának kezdett neki a Bayernél – 2009-ben a TSV 1860 München együttesétől érkezett. Az elmúlt három idén során már szinte mindig a kezdőcsapat tagja volt, ez idén sem változott. A védekező középpályás a Nationalelfben is meghatározó szerepet kezd magának kiharcolni, eddig 15 alkalommal lépett pályára a válogatottban.

“Itt, a Bayer Leverkusennél az elmúlt években valami nagyon pozitív dolog fejlődött. Erős csapatunk van és van benne potenciál, hogy még jobb legyen. Része akarok lenni ennek a történetnek és kivenni a részem abból, hogy tartósan és tisztán az élmezőnyhöz tartozzunk. A Bayer egy nagy szenvedélyemmé vált. Ebben a kluban egyszerűen jól érzem magam és nagyon öröm itt játszani.” – mondta a sikeres tárgyalások után Bender.

Bender szerződése 2017-ig szólt eredetileg, az új kontraktus 2019 nyaráig érvényes.

Kostyál Balázs