Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Quagliarella Észak – Amerika felé kacsintgat

A talján támadó több kortársa útját járhatja be, a januárban 31. életévét betöltő játékos ugyanis pályafutása vége felé közeledve az MLS-ben mutatná meg magát.

Fabio Quagliarella jelenleg a regnáló olasz bajnok Juventus csapatát erősíti ám korántsem biztos, hogy sokáig láthatjuk őt a Zebrák játékosaként. A Sampdoria és Udinese csapataiban nyújtott produkciója nyomán feltűnő, az olasz válogatottban 25 alkalommal szereplő csatár ügynöke ugyanis elismerte, hogy pártfogoltja iránt élénk érdeklődés mutatkozik a tengeren túlról.

Beppe Bozzo, a Juve támadó ügynöke szerint ugyanis több MLS-ben szereplő klub is szívesen alkalmazná ügyfelét. Azt sem titkolta, hogy Quagliarella már idén nyáron is közel állt ahhoz, hogy kontinenst váltson ám a transzfer végül meghiúsult. A legnagyobb érdeklődést jelenleg a Toronto FC mutatja, ahol a következő szezontól alkalmaznák.

„Igaz a hír, mely szerint a Toronto FC és egy sor más MLS-ben szereplő klub leigazolná őt” – nyilatkozta Bozzo a Tuttosportnak. „Meglátjuk, mi történik a nyáron. Jelenleg Fabio azonban csak a Juventusra és arra koncentrál, hogy minél hamarabb a pályán láthassuk őt.”

A mostanság izomproblémája miatt hiányzó támadó idén hét alkalommal lépett pályára a Juventus fekete-fehér csíkos mezében, ezeken három gólt és egy gólpasszt jegyez.

Móra Tamás