Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Kérdéses Ibra játéka, a BL-ben is! + Videó

Bár a hírek csak pihentetésről szóltak először, mostanra már egyértelművé vált, hogy Zlatan Ibrahimovic nem csak a tegnapi, Lorient elleni győzelmet, de a keddi, Anderlecht elleni meccset is kihagyni kényszerülhet.

A Paris Saint-Germain rajongóit villámcsapásként érhette meg, hogy bizony Zlatan Ibrahimovic neve nem volt a csapat meccs névsorában, se a kezdők, se a cserék között. Először még bizonytalanak voltak az információk, ám már ekkor a svéd rakoncátlankodó térdéről szóltak a hírek.

Nos, az igazság az, amit maga a párizsi együttes vezetőedzője, Laurent Blanc is megerősített, az az, hogy bizony Ibra baltérde begyulladt, és így jobbnak látták, a felesleges beinjekciózás helyett a pihentetést. A döntés végül sikeres lett, ugyanis a a hórihorgas támadó nélkül is nyert a PSG, a Lorient ellen, meggyőző, 4-0-s arányban. Egyelőre kérdéses, hogy Ibrahimovic tudja-e vállalni, az Anderlecht elleni Bajnokok Ligája összecsapást, ám könnyen elképzelhető, hogy a játékos egészségének az érdekében, inkább lemondanak erről, a francia bajnoknál.

„Egy ideje fenn ál, ez az egyébként nem túl súlyos gyulladás a térdében, persze Zlatan játéka fontos, a PSG-nek, ám nem ragaszkodhatunk hozzá. Fontosabb meccsei is lesznek, mind Párizsban, mind a válogatottjával. Itt volt az ideje a pihenésnek, és a kezeléseknek hála, remélem, aztán pedig újra játszhat, kellemetlenségek nélkül. Az orvosi kezelés, és a személyzet véleményezése után, vasárnap reggel döntjük el, hogy visszatérhet-e, a keretbe. Egyelőre többet nem tudok mondani, hogy részt vehet-e, az Anderlecht elleni mérkőzésen.” – foglalta össze a helyzetet, Blanc mester, Ibra állapotát illetően.

Íme, az Ibrahimovic nélküli PSG, tegnap esti győzelme:

παρισλοριεντ ourmatch.net by ourmatch

Balogh József