Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Özil-ügy utózöngéi – a német klasszis ismét a kamerák elé állt!

Mesut Özil a francia ‘TF1’ televíziónak elárulta, hogy Carlo Ancelotti személye miatt kellett távoznia Madridból. A német klasszis elmondta, hogy fájó pont marad karrierjében az, hogy kiebrudalták őt a spanyol fővárosból!

Mesut Özil mint ismert, a nyári átigazolási szezon utolsó óráiban távozott Madridból. A Real Madrid könnyűszerrel lemondott német karmesteréről, és átpasszolta Özilt az angol Arsenalnak.

Özil távozása előtt mindenki értetlenül állt; a játéksótársaktól a szurkolókon át, senkit nem tudta megmondani az okát. Az Özil-ügy nagy port kavart a sajtóban, és úgy tűnik, hogy még bő 2 hónappal később sem csillapodnak a hullámai.

Legutóbb a francia ‘TF1’ televízió kamerái előtt mondta el Özil, hogy mennyire bántja az, hogy milyen méltatlanul bántak vele a Realnál. “Nagyon fontos, hogy érezzem az edzőm bizalmát. Carlo Ancelotti nem bízott bennem. A tavalyi szezon végén még álmaimban sem gondoltam volna, hogy el kell hagynom a Real Madridot. Aztán érkezett Ancelotti! Egyértelmű volt, hogy nem számol velem a kezdőcsapatban. Ne kérdezzék, hogy miért gondolta így, hiszen fogalmam sincs!” – Hangzott Özil nyilatkozata a madridi távozással kapcsolatban. A német válogatott kiválósága még hozzátette, hogy roppant fájó volt számára, hogy ilyen méltatlanul kellett távoznia a spanyol fővárosból; azonban végül örül, hogy megtörtént a váltás, hiszen Londonban minden egészen más körülötte.

Özilt újra sztárként kezelik, és ez a pályán mutatott teljesítményén is meglátszik. A 25 éves játékos nagyon boldog az Arsenalnál, ahol rengeteget segítettek neki abban, hogy túllépjen a nyáron történteken!

Nagy Ákos