Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Aranylabdás klasszis alsónemű-kollekcióval rukkolt ki

Madrid belvárosában egy 19 méter magas plakát CR7 jelzésű feszülős boxerben ábrázolja Cristiano Ronaldót. A portugál gólvágót nagyon foglalkoztatja, hogy mit gondol termékéről a világ. Ennek érdekében egy nagyszabású kampányba fogott, ennek egyik bizonyítéka ez a hatalmas gigaplakát.

A játékos így nyilatkozott:
„A divat és a divattervezés egyaránt a szenvedélyem, és már régóta be akartam indítani a saját márkámat. A munkafolyamat minden pillanatát élveztem, a színek kiválasztásától a stílus kijelöléséig. Büszke vagyok erre a kollekcióra.”

Természetesen nem ő az egyetlen futballista, aki a divat felé kacsingat, David Beckham és Fredrik Ljungberg is nagy publicitást kaptak anno. Az Arsenal svéd középpályása 2003-ban a Calvin Kleinnel szerződött, míg Beckham több világmárkát is hirdetett.
És ha már alsónemű, akkor nem mehetünk el szó nélkül az egykori (és ugyancsak svéd) teniszlegenda, Björn Borg mellett, akinek a nevét viselő brand mára uralkodó márka Svédországban, de nemzetközileg is a kapósabb alsóneműk közé tartozik.

Azt gondoljuk, Ronaldo népszerűsége és testalkata nagy vonzerő lesz mind a férfiak (akik olyan boxert akarnak majd viselni, mint kedvencük) mind a nők (akik, ha már nem kaphatják meg benne CR-t, akkor elég lesz nekik, ha párjukon láthatják) számára.

Lám, a futball mellett és majdan után is van élet. Ronaldo már most gondol a jövőre.

Balinho