Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Ibra, és Cavani is hiányozhat a BL-ben!

A francia bajnok Paris Saint-Germain edzője, Laurent Blanc elképzelhetőnek tartja, hogy két legnagyobb sztárja, Zlatan Ibrahimovic, és Édinson Cavani nélkül kell majd megvívniuk, a keddi, Anderlecht elleni Bajnokok Lgiája csoportmeccseüket.

A két gárda, majd’ két hete már találkozott egymással, a legrangosabb európai kupasorozatban, és akkor a két, most kisebb sérüléssel küzdő csillag góljaival (Ibra négyet, Cavani egyet vállalt) végezték ki, a brüsszeli csapatot. A jelek szerint, ez a beszély most nem fenyegeti a belga bajnokot, ugyanis Zlatan Ibrahimovic, már a hétvégi, Lorient elleni bajnokit is kihagyta, begyulladt baltérde miatt. A sérült listához csatlakozott most az uruguayi támadó is, aki a Ligue 1 meccsen pályára lépett, és két találattal nehezítette a kiscsapat sorsát, ám most ő is kisebb térdproblémával küzd.

A PSG vezetőedzője, a játékosként világbajnok Laurent Blanc, egyelőre még nem tudja, hogy játszhat-e holnap, a fent emlegetett két úriember, de mindenesetre magabiztosan várja, az újabb megmérettetést.
„Édinson Cavani, és Zlatan Ibrahimovic játéka bizonytalan. Zlatan nem komolya sérülése, lehetne rosszabb is. Ezért óvatosak vagyunk. Kedden szeretnénk továbbjutni, a nyolcad döntőbe, ez fog motiválni minket. Ez lesz az egyik legfontosabb meccsünk a csoportkörben. Kemények leszünk, és a legjobb csapattal fogunk kiállni a pályán.”

A legfrissebb hírek szerint, végre visszatérhet a csapatba, egy másik fontos láncszem, mégpedig a csapatkapitány Thiago Silva. A brazil középhátvéd szeptember vége óta nem játszott, a Monaco ellen összeszedett, makacs combsérülése miatt.

Balogh József