Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “Már csak egy megoldás van, el kell adni Messit!” – Videóval

A katalánok “kínkeservesen” nyertek 1:0-ra a Camp Nouban az Espanyol elleni. Az olykor már telhetetlennek tűnő Barca drukkerek egy része nem nézi jó szemmel csapat gyengélkedését – a korábbi évekből kiindulva -; ezért gyógyírt próbálnak keresni a katalánok “mélyrepülésére”. Egy leleményes drukker a ‘Punto Pelota‘ televíziós műsor kameráiba azt találta mondani, hogy nincs más hátra, el kell adni a gyenge formában futballozó Messit!

Nem árulunk el nagy titkot, hogy a kissé ironikusra sikeredett bevezető nem a véletlen műve! Az eset igen is megtörtént…

A pénteki Barcelona – Espanyol mérkőzés szünetében a ‘Punto Pelota‘ televíziós műsor riportere a Camp Nou folyosóin arról faggatta a Barca drukkereket, hogy mégis mit gondolnak, mi lehet a megoldás a csapat gyengélkedésére. A katalánoknak köztudott, hogy egyre többen felróják, hogy játékuk igencsak hagy némi kívánnivalót maga után, ráadásul ez a góllövésben is megmutatkozik.

No persze, hogyha az utóbbi évek eredményeiből kiindulva a világ legjobb klubcsapatának szurkol az ember; vagy legalábbis próbál hasonlóságokat keresni a Guardiola-féle Barca és a mostani között, akkor a Barca kisebb hullámvölgye igen is valós probléma. De mi lehet mégis a gond a Barcával? – tehetjük fel a kérdést újra.

Na most, az említett televíziós műsor kamerái elé az egyik leleményes drukker igen bizarr megoldással állt elő. Az a bizonyos úriember egyenesen azt mondta, hogy a Barcának most már nincs más hátra, mint az, hogy meg kellene válnia Lionel Messitől. Nem elég, hogy a csapat játéka nagyban az argentintól függ, Messi ráadásul most nagyon rossz formában van. “Itt az ideje most már, hogy a Barcelona megváljon Messitől. Már régóta ez a véleményem. Ahogy most elnézem őt a pályán, biztos vagyok abban, hogy a Barcelona semmit nem fog vele nyerni a jövőben!” – hangzott az amúgy 60 esztendős drukker véleménye.

A Messi-ellenes úr ráadásul komoly bizonyítékot lelt abban, hogy az argentin klasszis immáron 4 bajnoki óta nem lőtt gólt (ez legutóbb 2011 elején fordult elő vele), és komoly lemaradása van sérülése után a többiektől, ami az erőnlétét illeti.

A nyilatkozat valóban elhangzott, íme a bizonyítékul szolgáló videó: (Spanyolul tudók előnyben!)

Azt egyelőre nem tudni, hogy a 60 éves bácsika a tévénézőknek akart e örömöt okozni, vagy valóban így gondolja!?

Valóban ez lenne a Barcára nézve a legjobb megoldás? mindenki döntse el maga…

Nagy Ákos