Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Giroud büszke, hogy már Beatles dalba foglalták a nevét

A mostani szezonban, a francia Olivier Giroud az Arsenal szurkolóinak kedvencévé lépett elő, hiszen első évével ellentétben már most jobban látszik rajta az akarás, és az együttműködő készség, a csapattársakkal szemben.

Az Arsenal szurkolói egyébként is híresek arról, hogy ha egyszer valakit a szívükbe zárnak, azt hamar dalba foglalják. Így történt ez most is. Giroud-t, a Beatles 1968-bna nagy sikert aratott dalával, a „Hey Jude”-dal lepték meg.

A Walcott, és Podolski hiányában, az „Ágyúsok” fő támadójává előlépő francia játékos természetesen nagyon büszke magára, így nem is fukarkodott a jelzőkkel, hogy kifejezze örömét, hogy vére belopta magát, az Emirates népének, a szívébe.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy saját dalom van. Ez libabőrössé tesz engem. Nagyon jó hallani, a pályán. Egyébként is imádom az angol pop-rockot, így tehát szeretem a Beatles-t, és a Coldplayt is. Nekem nagyon tetszik az angol zene.” – lelkendezett, a francia válogatott támadó.

Giroud jó játékára, amivel kiharcolt ezt a nagyfokú elégedettséget, nagy szüksége lesz holnap az Arsenalnak, ugyanis a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában, a Dortmund ellen játszanak, a Signal Iduna Parkban.

Balogh József