Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: A csodagól szerzője majdnem a Cityé lett + Videó

A szigetországi sajtóban most két felkapott kapus téma van, egyrészt Asmir Begovic egészpályás gólja a hétvégéről, illetve az angol válogatott, és a Manchester City elsőszámú kapusának, a formaingadozása.

Legutóbb ráadásul igen pikáns beszélgetést folytattak az angol kollégák, a Stoke boszniai kapusával, ugyanis Begovic elmondása szerint, az elmúlt nyáron csatlakozhatott volna, a City keretéhez, ám ez végül kútba esett.

A világbajnoki szereplést kiharcoló Bosznia-hercegovinai válogatott elsőszámú portása, a Sunderland elleni meccsen, az egyik kirúgásából hatalmas gólt ért el, ezzel pedig neve még felkapottabb lett, a Premier League-en kívül is.

„Amikor Mancini ült, a Manchester City padján, közel volt a megállapodás. A részletek egyeztetése végül elmaradt, bár több okból kifolyólag is, de főként az olasz menedzser távozása miatt.” – árulta el Begovic.

Csak hogy az utóbbi időben, a City kapusa, Joe Hart elég gyenge teljesítményt nyújt, a „Kékek” már több pontot vesztettek miatta, a Bajnokok Ligájában, és a Premier League-ben is, így akár valóban reálisnak tűnhet, hogy ismét felveszik a manchesteriek Begovic-csal a kapcsolatot.

„Elképzelhető, hogy mégis a Cityhez igazolok? Én tényleg nem tudom, hogy a tárgyalások, a két klub között, még folyamatban lennének-e. Számomra most az lenne a legjobb dolog, hogy a Stoke-nál maradjak, az idény végéig, és így lennék a legjobb formában, a brazíliai Világbajnokságra.” – szólt ki, a hatalmas bölcsesség Begovic-ból.

Íme, a bosnyák kapus által szerzett gól:


GOAL STOKE 1-0 SOUTHAMPTON (02-11-2013) Highlights by Sport-Today-2014

Balogh József