Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester City szemelte ki a Juventus sztárját – sajtóhír

Az olasz rekordbajnok Juventus lejáró szerződésű klasszisának bizonytalan jövőjét kihasználva a Manchester City gárdája akcióba lépne…

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Manchester City együttese is készen áll tárgyalásokat kezdeményezni a Juventus lejáró szerződésű klasszisával, Paulo Dybalával, miután az argentin kiválóság továbbra sem állapodott meg jelenlegi kenyéradójával a közös folytatásról. A híresztelések arról szólnak, hogy az angol klub évi 7.5 millió eurós fizetést és további bónuszokat kínálna a labdarúgó részére.

A 28 éves támadó már a hetedik szezonját tölti a Bianconeri alkalmazásában, de sérülései és formahanyatlása révén az előző idényben kapta a legkevesebb lehetőséget. Dybala a 2020-2021-es kiírásban mindössze 19 bajnokin lépett pályára és négy gólt szerzett a csapat színeiben, de összességében is csak 25 meccsen szerepelt. Egy szezonnal korábban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett, 2015-ös megszerzése óta pedig összesen 272 mérkőzésen 109 találatot jegyzett a csapat színeiben.

Dybala az aktuális idényben minden sorozatot figyelembe véve 23 találkozó alatt 11 gólt szerzett, különféle sérülésekből kifolyólag több mérkőzést is kihagyott, de a korábbi hírek szerint a felek mindenképpen nyitottak a közös folytatásra, azonban eddig nem sikerült közös nevezőre jutniuk egymással. Korábbi híresztelések szerint a Juve közvetlen riválisának számító Inter ugyancsak nyitott lenne az alkalmazására.

Juventus – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: –

Manchester City – téli átigazolások

Érkezők: –

Távozók: Ferran Torres (Barcelona – 55 millió euró)