Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kapós középpályás kerül a Juventushoz – sajtóhír

Két létszámfeletti középpályása várható eladása mellett az olasz rekordbajnok Juventus együttese egy komoly fogást is végrehajt a középpályássor megerősítése érdekében…

(Photo by Christian Verheyen/Borussia Moenchengladbach via Getty Images)

Az átigazolási hírekben jártas Fabrizio Romano vasárnapi bejegyzésében már arról számolt be, hogy a Juventus megállapodott a Borussia Mönchengladbach csapatával a lejáró szerződésű Denis Zakaria 5 millió euró ellenében történő megszerzéséről. A vasárnap esti órákban a játékos megérkezett Torinóba, hogy a várakozások szerint 2026-ig szóló megállapodást kössön új kenyéradójával.

A 25 esztendős svájci válogatott labdarúgó 2017 óta volt a Gladbach futballistája, összességében csaknem 150 tétmérkőzésen lépett pályára. Zakaria rendszerint évi 30+ mérkőzésen állt klubja rendelkezésére, azonban a nyári lejáró szerződését nem volt hajlandó megújítani, így klubja végül januárban túlad rajta. A védekező középpályás karrierje korábbi szakaszában Svájcban a Servette és a Young Boys csapataiban szerepelt.

A 40-szeres svájci válogatott Zakaria megszerzése iránt a közelmúltban számtalan angol és egyéb olasz első osztályú csapat mutatott érdeklődést.

Juventus – téli átigazolások

Érkezők: Dusan Vlahovic (Fiorentina – 81,6 millió)

Távozók: Mohamed Ihattaren (Ajax Amszterdam – kölcsön)