Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A La Ligába igazol a Fradi legjobbja – sajtóhír

Egybehangzó nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a magyar bajnok Ferencváros támadója a spanyol élvonalban folytatja pályafutását…

Az Üllői129 számolt be róla, hogy a Ferencváros kiváló csatára, Myrto Uzuni azért nem szerepel a zöld-fehérek vasárnap esti, Újpest elleni keretében, mert az albán légiós a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Granada csapatához készül szerződni.

A 26 éves támadó másfél év alatt 76 mérkőzésen 41 gólt szerzett a Ferencváros soraiban, és már múlt nyáron hatalmas volt a nemzetközi érdeklődés iránta, így abszolút nem meglepetés, hogy ismét szóba került a távozása. A magyar bajnokság aktuális idényben 16 találkozó alatt hétszer tudott eredményes lenni. Uzuni általános piaci értékét a Transfermarkt oldala 3.5 millió euróra becsüli, így jó eséllyel minden idők legdrágább NB I-es eladása lehet.

Az albán panorama.al és a spanyol ideal.es is kész tényként számolt be az átigazolásról. Mindkét forrás úgy tudja, Uzuni már el is utazott a Granadához, melynél az orvosi vizsgálatok után hétfőn be is jelenthetik a szerződtetését.