Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: nem született döntés, ikszelt egymással a Vasas és a DVTK!

Gól nélküli döntetlen született a magyar másodosztályú bajnokság rangadóján, a Vasas és a Diósgyőr összecsapásán. A találkozóval egyben a 21. forduló is véget ért.

A mérkőzés első nagy lehetőségére mindössze a 10. percig kellett várni, ekkor Könyves Norbert fejese pattant duplán a kapufára. Hasonlóan veszélyes kísérletük a hazaiaknak is adódott, méghozzá Silye Erik révén, aki a felső lécre bombázott.

A második játékrészben kisebb lehetőségek akadtak mindkét oldalon, ziccerre azonban nem volt példa. A cserejátékosok sem tudták kellően felpörgetni a játék tempóját, így maradt a pontosztozkodás.

Az egy-egy pontnak köszönhetően a DVTK marad a listavezető a Merkantil Bank Ligában, míg a Vasas minimálisan lemaradva második.

Magyarország, Merkantil Bank Liga, 21. forduló
Vasas SC – Diósgyőri VTK 0–0 (0-0)
Helyszín: Illovszky Rudolf Stadion; Játékvezető: Bogár Gergő
Sárga lap: Berecz (26.), Litauszki (76.), Ihrig-Farkas (79.), Hidi (85.), Szivacski (89.), ill. Németh (35.), Oláh (44.), Szivacski (89.)

Vasas: Jova – Szivacski, Litauszki, Iyinbor, Silye – Berecz, Pátkai (Szilágyi 73.) – Hinora, Márkvárt (Hidi 73.), Radó (Ihrig-Farkas 73.) – Feczesin. Vezetőedző: Kuttor Attila.

Diósgyőr: Póser – Eperjesi, Hegedűs, Szatmári – Lucas – Németh (Eppel 65.), Oláh, Zsolnai (Bertus 90.), Bárdos – Jurek (Kispál 89.), Könyves. Vezetőedző: Kondás Elemér.

A forduló további eredményei:

Szolnok 0–1 Budaörs
Soroksár 2–3 Kecskemét
Pécs 1–0 Szentlőrinc
Nyíregyháza 2–0 Tiszakécske
III. Kerületi TVE 1–1 Szeged
Győr 0–2 Haladás
Siófok 2–1 Ajka
Békéscsaba 4–1 Dorog
Csákvár 2–1 Budafok

A bajnokság aktuális állása:

A góllövőlista élmezőnye: