Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético Madrid: rögtön az első meccse után hetekre kidőlt Daniel Wass

Ahogy arról beszámoltunk, az Atlético Madrid 4-2-es vereségbe futott bele a Barcelona ellen a La Liga 23. fordulójában. Ez azonban nem az egyetlen veszteség Simeone gárdájának, mivel már rögtön az első mérkőzésén megsérült Daniel Wass. 

(Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images)

Nem volt szerencséje az Atlético Madridnak a Barcelona ellen vasárnap délután. A katalánok minden kaput eltaláló lövéséből gólt szereztek, így 4-2-es vereséget szenvedtek a fővárosiak, ráadásul hetekre elvesztették új igazolásukat, Daniel Wasst is.

A szélsőt volt csapattársa, Ferran Torres tarolta le, majd szinte azonnal le is húzódott a pályáról, ahol a csapat orvosai kezelésbe is vették. Azonban nem csak ők, hanem Diego Simeone is odament a játékoshoz, majd lábra állítva visszaküldte Wasst a pályára, akit végül csak a szünetben cserélt le az argentin tréner. Simeonét azóta többen is kritizáltak a tette miatt Spanyolországban.

Az Atlético Madrid azóta egy hivatalos közleményt is kiadott, hogy Wass a jobb térdében másodfokú szalaghúzódást szenvedett, ami miatt 6-8 hétig nem léphet majd pályára.

Ez volt Wass első mérkőzése az Atlético Madridban, miután januárban 2,7 millió euróért leigazolták a Valenciából.