Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Többen is megsérültek a Juventus győzelme alkalmával

Ahogyan arról beszámoltunk, az olasz rekordbajnok Juventus együttese új igazolásai vezérletével vasárnap este hazai győzelmet aratott az olasz bajnokság (Serie A) aktuális fordulójában…

(Photo by Filippo Alfero – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Juventus soraiból a Hellas Verona 2-0-s legyőzése alkalmával két játékos is kisebb-nagyobb sérülést szenvedett, akiknek állapotáról az első információkat már közölték.

A csapathoz közeli forrásnak tekinthető Romeo Agresti információi szerint a debütánsként gólt szerző Denis Zakaria hátfájdalmai nem jelentenek problémát, azonban több médium is arról számolt be, hogy az ezúttal vádlisérülést szenvedő veterán Giorgio Chiellini állapotáról csak a keddre tervezett átfogó vizsgálatokat követően adnak majd tájékoztatást.

A 25 éves svájci válogatott középpályásnak az idény végén lejárt volna a szerződése a Borussia Mönchengladbach csapatánál, így a torinóiak áron alul kaparintották meg őt, és első mérkőzésén eredményes volt. A beszámolók szerint a kisebb ijedtség ellenére a Juve szimpatizánsainak nem kell attól tartania, hogy nélkülözniük kell Zakaria játékát a következő mérkőzéseken.

Eközben a 37 esztendős veterán hátvéd 2004 óta áll a torinói gárda alkalmazásában, ezalatt már több mint 500 mérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben. Ugyanakkor Chiellini a 2021-2022-es kiírásban mindössze 13 bajnokin került bevetésre különféle sérüléseiből kifolyólag, január elején tért vissza legutóbbi problémájából, most pedig nem kizárt, hogy egy újabb kihagyás előtt áll.