Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Elgondolkodtam a Newcastle United ajánlatán, de…”

Az olasz bajnoki címvédő Inter csapata jelentős erősítést hajtott végre a januári átigazolási időszak során, amikor megszerezte az Atalanta balhátvédjét…

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images)

Az Atalanta csapatát elhagyó Robin Gosenst a szigetországi sajtó összeboronálta az újgazdag Newcastle United csapatával. A játékos elismerte, hogy megkeresték őt a “szarkák”, de mindenképpen Olaszországban képzelte el pályafutása folytatását, így az Inter ajánlatát választotta:

“Elgondolkodtam a Newcastle United ajánlatán. Az ott keresett pénzzel a családomnak generációkon keresztül problémamentes élete lehetett volna, de én a calcio szerelmese vagyok. Ez a sportág olyan irányt vesz, ami nem tetszik nekem.”

A 27 esztendős balhátvéd 2017 óta állt a bergamói alakulat alkalmazásában, azóta több mint 150 tétmérkőzésen lépett pályára. Gosens szélsővédő létére 29 gólt regisztrált csapatában, miközben több szezonon keresztül kirobbanthatatlan volt klubja kezdőcsapatában. Az aktuális idényben mindössze hat bajnokin és két BL-mérkőzésen léphetett pályára sérülésekből kifolyólag.

A holland útlevéllel is rendelkező Gosens 2020 óta szerepel a német válogatottban, ezidáig 13 fellépést regisztrált a Nationalelf színeiben.