Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Húzóembere megtartására készül a Milan – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese helyi beszámolók szerint megújítani készül kulcsjátékosa szerződését…

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Fabrizio Romano értesülései szerint az AC Milan csapata mindenben megállapodott meghatározó játékosával, Theo Hernándezzel a játékos szerződésének további öt évvel történő megújításában. Az átigazolási hírekről első kézben értesülő újságíró úgy tudja, hogy a kontraktus megkötését akár napokon belül bejelenthetik.

A 24 esztendős francia bekk két és fél évvel ezelőtt mintegy 20 millió euró ellenében a Real Madrid csapatától került a milánóiakhoz. Hernández hátvéd létére az első idényében hét, a másodikban nyolc gólt szerzett, jelenleg 107 pályára lépésről 19 találatnál jár a csapat színeiben. Így nem csoda, hogy angol és spanyol topcsapatok is szemet vetettek rá az elmúlt időszakban, azonban múlt nyáron hűséges maradt a Rossonerihez, és a jelek szerint továbbra is a klubnál képzeli el a pályafutása folytatását.

A francia válogatottban is hosszas várakozás után bemutatkozó Hernández az aktuális idényben 20 bajnoki fellépés alatt négy találatot vállalt.