Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést hosszabbítana kulcsemberével a Juventus! – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint szeretné meghosszabbítani meghatározó játékosa, Juan Cuadrado szerződését.

(Photo by Filippo Alfero – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Calciomercato beszámolója alapján hamarosan új szerződést írhat alá a Juventus csapatával Juan Cuadrado. A kolumbiai játékos aktuális kontraktusa az idény végén lejár az “Öreg Hölgynél”, de a klub jelenleg is tárgyalásokat folytat vele, hogy minél hamarabb pont kerüljön az ügy végére. A hírek szerint a Juve 2024 nyaráig szóló szerződést ajánlana Cuadrado számára, a szélső ügynökei viszont azt szeretnék, ha ebben a kontraktusban benne lenne egy opciós lehetőség is, ami kölcsönös elégedettség esetén további egy évre a csapathoz kötné a futballistát. Mindenesetre Massimiliano Allegri szeretné, hogy a védelemben és a középpályán is bevethető játékos a jövőben is a klubot erősítse, mivel Cuadrado az egyik legbiztosabb pontja a vezetőedző alapcsapatának. A szélső ebben a szezonban összesen 28 mérkőzésen lépett pályára, és mindössze 4 találkozóról hiányzott sérülés vagy eltiltás miatt.

Cuadrado 2015 óta szerepel a Juventus színeiben, ez idő alatt 250 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 24 gólt és 54 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 10 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.