Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyáron máris továbbállhat a Barca tavalyi sztárigazolása – sajtóhír

Katalán sajtóinformációk szerint a Barcelona csapata komolyan fontolóra veheti tavaly nyáron igazolt támadója eladását a soron következő átigazolási időszakban…

(Photo by Eric Alonso/Getty Images)

A katalán Sport beszámolói értelmében a Barcelona vezetősége készen áll arra, hogy a nyári átigazolási időszak megváljon a  múlt nyáron igazolt Memphis Depay-tól, mivel azóta új támadók érkeztek a klubhoz és további kiszemeltjeik vannak a poszt megerősítésére.

A 27 éves holland válogatott támadó mindössze tavaly nyáron igazolt a katalánokhoz, azonban az idény közben kinevezett Xavi Hernández vezetőedző hosszútávú elképzeléseiben kevésbé szerepel a neve. Ráadásul azóta a klub bejelentette Ferran Torres, Adama Traore és Pierre-Emerick Aubameyang érkezését is a támadó szekcióba, akik már mindannyian az új mester kívánságára érkeztek.

Depay ezidáig 16 bajnoki mérkőzésen nyolc gólt szerzett a Blaugrana színeiben, minden sorozatot figyelembe véve 23 tétmeccsen szerepelt, ám az elmúlt hetekben sérülés miatt hiányzott, a katalán sajtóban pedig már egy jó ideje a távozásáról találgatnak.