Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Conte a korábbi játékosát hívja a Tottenhamhez – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint távozni készül az Inter csapatától a kevés lehetőséghez jutó rutinos középpályás, korábbi mestere pedig tárt karokkal várja őt…

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

A Calciomercato értesülései szerint az Inter csapatától nyáron ingyen távozhat a kevés lehetőséghez jutó Arturo Vidal, miután a rutinos középpályást bár még 2023 nyaráig szerződést köti a milánóiakhoz, a csapatnak opciója van a megállapodás idén nyári felbontására. A forrás úgy tudja, hogy a Nerazzurri korábbi mestere, Antonio Conte jelenlegi csapata, a Tottenham szívesen lecsapna játékjogára.

A milánóiak által 2020 nyarán megszerzett rutinos chilei középpályás 30 mérkőzésen lépett pályára az elmúlt idényben, jelentős részükön csereként jutott lehetőséghez, és időről időre sok kritikával illetik őt, ám folyamatosan számításba vették. Vidal az idei szezonban is jobbára csak a kispadról jutott epizódszerephez, Simone Inzaghi 16 bajnokin és öt BL-találkozón vetette őt be.

Vidal pályafutása korábbi szakaszában Európában a Bayer Leverkusen (2007-2011), a Juventus (2011-2015), a Bayern München (2015-2018) és a Barcelona (2018-2020) futballistája volt.