Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zanetti: “Jó érzés látni ezt a válogatottat…”

A hosszú veretlenségi szériában lévő argentin válogatott nagyszerű formában készül a katari világbajnokságra, és az egykori megszokott szereplőjük is elégedett azzal, amit lát…

(Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Az egykori 145-szörös argentin válogatott hátvédlegenda, Javier Zanetti a minap a Clarín részére adott interjúban beszélt hazája nemzeti csapatáról és az annak élén tevékenykedő egykori játékostársa, Lionel Scaloni szövetségi kapitány munkásságáról:

“Jól ismertem Lionel Scalonit, nem gondoltam volna, hogy ilyen komoly edzői tervei vannak. Tiszta elképzelésekkel rendelkezik, a semmiből épített fel egy kiváló csapatot. Nagyon jó érzés látni, hogy az egykori játékostársaim irányítják és vezetik sikerre a válogatottat. Személyük is bizonyítja, hogy kemény munkával bármit el lehet érni.”

Az Albiceleste immár sorozatban a 29. mérkőzését vívta meg veretlenül és már korábban kvalifikálta magát az idei katari világbajnokságra.

A nemzeti csapat szakmai stábjában Scaloni mester munkáját olyan egykori zseniális labdarúgók segítik, mint a másodedző Pablo Aimar, vagy éppen Walter Samuel és Diego Placente.