Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Adama Traore így maradhat hosszú távon a klubnál! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az FC Barcelonánál már javában dolgoznak azon, miképpen tudnánk hosszabb távon is megtartani a 26 esztendős spanyol válogatott játékost.

Mint ismert, Traore első ízben a nyárig kölcsönbe érkezett nevelőegyesületéhez. Az első meccsén rögtön remekül debütáló, az Atlético Madrid elleni derbin gólpasszt is adó ‘izomkolosszus’ megtartása talán egyszerűbb műveletnek mutatkozik majd, mint azt elsőre bárki gondolta.

A hírek szerint ugyanis a Wolverhampton nagyjából 30 millió eurós átigazolási díjat kérne játékosáért, ugyan annyit, amennyit a Barca kérhetne Francisco Trincaóért. A portugál szélső pedig éppen a a Wolves-nál futballozik kölcsönben a nyárig.

A katalán Sport című lap szerint miután mindkét játékost marasztalnák a megállapodás lejárta után mostani klubjuknál, éppen ezért a Barca és a Wolves könnyen megegyezhet egy játékoscserében.

A hírek szerint a két futballista ügyeit képviselő neves játékosügynök, Jorge Mendes közbenjárásával juthatnak közös nevezőre a felek.