Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Ancelotti már ‘B-tervvel’ is készül a PSG ellen?

Mint ismert, a Real Madrid egyik, ha nem a legfontosabb játékosa, Karim Benzema sérüléssel küzd, és igencsak versenyt fut az idővel, hogy ott lehessen a Paris Saint-Germain elleni, jövő hét keddi Bajnokok Ligája találkozón.

Már a madridi sportsajtó is arról cikkez, hogy a blancók klasszisa könnyen lehet, hogy nem játszik majd a PSG elleni odavágón.

A Marca szerint például Carlo Ancelotti vezetőedző máris tervezgetheti opcióit a francia csatár helyét.

A neves madridi székhelyű lap szerint olyan, az utóbbi időszakban kevesebbet játszó futballisták léphetnek elő, mint Benzem poszttársa, Luka Jovic; az ún. “hamis kilencesként” is bevethető Isco; avagy szerkezetet is válthat a csapat, áttérve netán egy négy fős középpályára, a kispadról rendre sokat lendítő Fede Valverde kezdőcsapatba állításával.

A Marca egyébként Vinicius Junior és Marco Asensio helyét mostanság béreltnek tekinti a blancók kezdő-tizenegyében, ahol könnyen ott találhatja magát a fentebb említett hármason kívül Eden Hazard vagy a fiatal Rodrygo is.

Egy biztos, Karim Benzema nem csak a góljai, puszta jelenléte miatt is szinte pótolhatatlan láncszem, akinek a hiánya azért igencsak érződik az elmúlt meccseken a Real Madridon.

 

A PSG – Real Madrid összecsapást kedden 21:00-tól játsszák a Bajnokok Ligájában.