Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Aston Villa már most döntött Philippe Coutinho sorsáról! – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa együttese szeretné végleg leigazolni Philippe Coutinhot.

(Photo by Alex Livesey – Danehouse/Getty Images )

Mint ismert, Philippe Coutinho a téli átigazolási időszakban tért vissza a Premier Leaguebe, méghozzá az Aston Villa együtteséhez. A Steven Gerrard által irányított birminghami klub opciós vásárlási joggal vette kölcsön a brazil játékost, akinek nem okozott gondot felvenni az angol bajnokság ritmusát. Ezt jól mutatja, hogy a futballista 3 PL-mérkőzésen már 2-2 gólnál és gólpassznál jár. A hírek szerint Coutinho teljesítménye olyan meggyőzőre sikeredett, hogy az Aston Villánál már most eldöntötték, hogy végleg szeretnék leigazolni a középpályást. A kölcsönszerződésben egy 40 millió eurós cédula szerepel Coutinho neve mellett, ezt viszont szeretnék jóval lejjebb alkudni a Villánál.

A Diario Sport beszámolója alapján a Barcelona viszont nem sietteti ezt a megegyezést, ugyanis abban bíznak, hogy minél jobb formában játszik a brazil, annál több csapat szeretné majd a soraiban tudni, és ez magasabb vételi árat is jelentene. Úgy látszik tehát, hogy a Villa csak akkor szerezheti meg már most véglegesen a középpályást, ha kifizetik érte a szerződésben szereplő összeget.