Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vlahovic: “Időre van szükségem, még az elején járunk…”

A Juventus januári sztárigazolásának debütálása fantasztikusan sikerült új klubjánál, így az olasz rekordbajnok fanatikusai joggal reménykedhetnek benne, hogy fényes jövő állhat a csapat előtt…

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

A Juventus együttesében lejátszotta első két mérkőzését a torinói gárda januári nagy igazolása, Dusan Vlahovic, aki előbb eredményes volt a Hellas Verona elleni bajnokin, majd főszerepet vállalt a Sassuolo elleni Coppa Italia-továbbjutásból is:

“Időre van szükségem, még az elején vagyunk a történetnek, de amint már mondtam, nagyon sokat köszönhetek a csapattársaimnak, az edzőnek és a klubnak, mivel nagyon sokat segítettek a beilleszkedésben. Nélkülük semmi nem lenne megvalósítható. Örülök, hogy itt lehetek. Úgy gondolom, hogy jól megértjük egymást a csapattársakkal, fantasztikus labdarúgók vesznek körül.”

A Juventus a Coppa Italia elődöntőjében éppen Vlahovic korábbi csapatával, a Fiorentinával mérkőzhet meg, mellyel kapcsolatban a szerb gólgyáros elmondta, hogy “csak a meccsre gondolok, nyerni szeretnék, minden egyéb számomra kevésbé érdemleges. Ugyanolyan meccs lesz, mint bármelyik másik, nem tulajdonítok neki extra jelentőséget”.