Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligán belül készül nagy fogásra a Barcelona – sajtóhír

Katalán sajtóbeszámolók szerint a Barcelona együttese komolyan fontolóra vette, hogy a nyári átigazolási időszakban megkísérli a rivális Real Betis húzóemberének megszerzését…

(Photo by Fran Santiago/Getty Images)

A katalán Sport nevű lap információi szerint a Barcelona csapata nyáron megpróbálkozhat a Real Betis világbajnok csillaga, Nabil Fekir megszerzésével, mivel a katalán klub elnöke, Joan Laporta már régóta nagy kedvelője a játékosnak.

A forrás úgy tudja, hogy Fekir egyfajta B terv lehet arra az esetre, ha a Barca nem tudja nyáron megszerezni a hatalmas nemzetközi érdeklődésnek örvendő Erling Haalandot. A kiszivárgott információi szerint a Blaugrana 60 millió eurót kínálna a játékosért, a sevillaiak azonban legalább 80 millió eurós összeg ellenében értékesítenék őt.

Az algériai származású 28 éves francia válogatott középpályás harmadik szezonját tapossa a zöld-fehérek alkalmazásában. Fekir minden sorozatot figyelembe véve 100 mérkőzésen 19 találatot és 20 előkészítést szorgoskodott össze a Betisben. Az idei bajnoki kiírás során 21 meccs alatt négyszer tudott eredményes lenni és hat alkalommal készített elő. Pályafutása korábbi szakaszában az Olymique Lyon együttesét erősítette 2013 és 2019 között, amely alkalmazásában csaknem 200 találkozón lépett pályára. Az elmúlt években azonban már a La Ligában is jócskán bizonyította képességeit.