Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jan Oblak szívesen védene a Premier League-ben

A Matracosok évről-évre kiválóan teljesítő kapusa, Jan Oblak egy podcast keretein belül mondta el, hogy a fociban nincs lehetetlen, így nem zárja ki az esetleges átigazolását.

(Photo by Joan Valls/Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images)

Az Atlético Madrid szlovén hálóőre úgy gondolja, hogy a Premier League-ben szerepelnek a legjobb csapatok, és nem tartja kizártnak, hogy egyszer az angol élvonalban nézhessen farkasszemet a csatárokkal.

“A Premier League-ben erős csapatok szerepelnek, talán a legerősebbek. Azonban nem ez a lényeg, hanem hogy maximálisan hajtsd végre az edződ által kért utasításokat. Igazából nem számít, hogy Premier League, Serie A, La Liga vagy Bundesliga, a lényeg az, hogy mindig azt csináld, amit az edződ kér tőled. Már hét és fél éve tartózkodom Spanyolországban, de még fiatal vagyok, igaz már nem annyira, azonban mindig van előttem jó néhány év, így meglátjuk mit hoz a jövő” – nyilatkozta a szlovén kapus egy podcastben.

Oblak 2014-ben szerződött az Atlético Madridhoz a Benficától mindössze 16 millió euróért. A közel hét és fél idénye alatt a 28 éves hálóőr 335 tétmérkőzésen védhette a Matracosok kapuját, amelyekből 167-et hozott le kapott gól nélkül, ami egy igazán megsüvegelendő teljesítmény.