Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két alapemberét is elengedné a Juventus! – sajtóhír

A La Gazzetta dello Sport információi szerint az olasz élvonalban (Serie A) szereplő Juventus FC hajlandó meghallgatni az ajánlatokat Alex Sandro illetve Adrien Rabiot kapcsán is…

Alex Sandro és Adrien Rabiot szerződése is lejár jövő nyáron. A Juventus emiatt kész meghallgatni az ajánlatokat az említett két játékost illetően. A brazil védő 2015, míg a francia középpályás 2019 óta tartozik a klub kötelékébe.

Alex Sandrót 2015 nyarán a Portótól igazolta le a Juventus. Helye az elmúlt években megkérdőjelezhetetlen volt a kezdőben, még akkor is, amikor kissé gyengébben teljesített. A torinói alakulatban eddig 260 tétmérkőzésen lépett pályára, társaival öt bajnoki címet és négy Olasz-kupát nyert. 

Adrien Rabiot 2019 nyarán Párizsból tette át székhelyét Torinóból. A francia ingyen érkezett, ráadásul az utolsó fél évében ilyen-olyan okok miatt nem számoltak vele a PSG-nél. Ahogyan Alex Sandro, úgy Rabiot is egyértelműen a meghatározóbb játékosok közé tartozik, minden frontot egybe véve 112 találkozón húzhatta fel ez idáig a Juventus szerelését. A francia középpályás bajnoki címet és Olasz-kupát nyert társaival.