Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan az FTC harmadik téli szerzeménye, meglepő helyről érkezik

A Ferencváros hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Soroksár 25 éves balhátvédjét, Pászka Lórándot. 

Miután Marijan Cabraja kölcsönből visszatért a Dinamo Zagrebhez, a magyar rekordbajnoknak szüksége volt egy másik balhátvédre Civic mögé. Meglepő helyről, az NB II-es Soroksár csapatától érkezett.
Pászka Romániában, Kézdivásárhelyen született, de 2011 óta Magyarországon futballozik. Szegeden nevelkedett, ahol a felnőtt csapatban is bemutatkozhatott, majd 2019-ben igazolt Soroksárra.

“Évek óta nagyon szoros az együttműködésünk a Soroksárral, az évek során sok fiatal játékosunk játszott náluk, minden mérkőzésüket megtekintjük. Lóri teljesítménye mindig feltűnt, az NB II mezőnyében nagyon meggyőzően teljesített szakmailag és emberileg egyaránt. Szeretném kiemelni Lipcsei Péter és Dragóner Attila személyét, akik meglátták a lehetőséget Lóriban, és az utóbbi években hozzátették azt a szakmai munkát, ami lehetővé tette, hogy Lóri hozzánk kerüljön. Látható, hogy nemcsak mi adunk fiatalokat a Soroksárnak, hanem onnan is felkerülhetnek hozzánk tehetséges játékosok. Bízom benne, hogy a jövőben is hasonlóan jól fog működni ez a kooperáció. Lóri esetében most eljött a lehetőség, hogy megnézzük az NB I-es csapatunkban. A keretünkben ezen a poszton szerettünk volna változtatni, bízom benne, hogy Lóri ezzel a lehetőséggel élni fog. A játékstílusát tekintve egy pörgős, intenzív dinamikus balhátvéd, aki bátran lép be a támadásokba. Mentális oldalról nézve pedig egy roppant motivált, igazi győztes típus játékos” – nyilatkozta Hajnal Tamás a klub honlapján.

A 25 éves balhátvéd a klub harmadik téli szerzeménye, a nigériai  Fortune Bassey és az argentin Carlos Auzqui után.