Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékosát adta kölcsön a Mol Fehérvár! – Hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár együttese hivatalos odalán bejelentette, hogy a tavaszi szezonra kölcsönadta Csoboth Kevint a másodosztályban szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémiának.

Budu Zivzivadze után újabb támadó felfogású játékosát adta kölcsön a Mol Fehérvár együttese. A bajnokság 4. helyén tanyázó gárda a mai nap folyamán ugyanis bejelentette, hogy Csoboth Kevin a másodosztályban a 4. pozíciót elfoglaló Szeged-Csanád Grosics Akadémiához került kölcsönbe a tavaszi idényre. A hivatalos bejelentés után az alábbiakat mondta a 21 esztendős játékos:

Az utóbbi időben kevés lehetőséghez jutottam a Fehérvárnál. Fiatal játékos vagyok, így a fejlődésem szempontjából az a fontos, hogy rendszeres játéklehetőséghez jussak. Szegeden egy ambiciózus edző és egy motivált csapat van, így ez egy jó lehetőség számomra, hogy komoly célokért küzdjek.

Csoboth Kevin tavaly nyáron tért haza a Benfica gárdájától a Mol Fehérvárhoz. A szélső az NB I-ben mindössze egy találkozón, 3 perc erejéig kapott lehetőséget Szabics Imrétől, míg a Magyar Kupában 2 meccsen 2-2 gólt és gólpasszt jegyzett.