Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: bankot robbanthatnak a brazil tehetségért! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint az FC Barcelona kész nagy anyagi áldozatot hozni a Santos egyik legújabb tehetségének, Angelo Gabrielnek a megszerzéséért. 

A 17 esztendősen már a patinás brazil klub első keretéhez tartozó szélső 2024-ig érvényes szerződéssel rendelkezik a Santosnál, 18. életévét betöltve (december) viszont nem kérdés, hogy Európa élcsapati kopogtatnak majd érte.

A katalán Sport című lap szerint a Barca is élénken figyeli Angelot, akinek piaci értékét már most 10 millió euróra (forrás: Transfermarkt) taksálják.

A Sport szerint a Barca már nem egyszer küldött megfigyelőket a Santoshoz, a katalánoktól pedig keresték is már a tehetség képviselőit, jelezvén, hogy szívesen szerződtetnék a játékost. Állítólag a korábbi sportigazgató Ramon Planes idejében is monitorozták már, részletes beszámolókat készítve a tehetségről.

Brazíliai hírek szerint a Santos legalább 35 millió eurót szeretne majd kapni Angelo Gabrielért, akinek a szerződtetése ha anyagilag komoly áldozatot is jelentene a Barca számára, a jövő egyik nagy brazil ígéretének megszerzése komoly fegyverténynek számítana!