Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simeone: “Meg kell beszélni a problémákat, és együtt túllendülni rajtuk”

A sereghajtó elleni vereség után egyre mélyebb gödörben van a spanyol bajnokságban (La Liga) címvédő Atlético Madrid csapata, így a klub élén több mint tíz éve álló vezetőedző sem kerülheti el a kellemetlen kérdéseket…

(Photo by Alvaro Laguna/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

A kétségkívül gödörben lévő Atlético Madrid csapatának vezetőedzőjét, Diego Simeonét a legutóbbi sajtótájékoztatón arról kérdezték, hogy nem aggódik-e a menesztése miatt:

“Bizonyára nem figyeltél az előző válaszomra… El szeretném mondani, hogy most is éppen egy csapattal közös ebédről érkeztem. Mindent megteszek annak érdekében, hogy a bajban központosítsuk magunkat, és minél több időt töltsünk együtt, játékosok, edzők, segítők, klubvezetők. Nagyon fontosnak tartom, hogy a problémákat megbeszéljük, együtt átlendüljünk azokon. Hiszek benne, hogy korábban is megoldottunk már nehéz helyzeteket, most is meg fogjuk tudni. Szeretnénk a mostani helyzetből előnyt kovácsolni a jövőre. Nem egy, nem két negatív tényező vezetett ehhez a szituációhoz, de bízom a játékosaimban, hogy együtt kilábalunk a gödörből.”

Az Atlético jelenleg 11-6-7-es mérlegével csupán az ötödik helyen áll a La Liga táblázatán,  15 ponttal lemaradva az éllovas Real Madrid mögött. Következő mérkőzését szombaton az Osasuna ellen vívhatja Pamplonában.