Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

LAPSZEMLE: „Háború Haalandért” – őrült címlappal jelentkezett a mai Sport!

Miközben a spanyol sportsajtót sokkal kevésbé, addig a katalánt jóval nagyobb mértékben foglalkoztatja Erling Braut Haaland jövője. Az FC Barcelona szócsövének számító Sport már hetek óta „Haaland-lázban” ég, és mai címlapjával igazi háborút vizionál a LaLiga két gigászának transzferpiaci küzdelmében.

Miközben arról egyelőre még mindig nincs információ, hogy Erling Haaland tulajdonképpen mit is szeretne, a Real Madrid és az FC Barcelona úgy veszekszik és vetekszik a norvég sorsáért, mint két éhező óvodás. A Borussia Dortmund támadója idén nyáron szinte biztosan távozik a németektől, mely lelépést nagyban megkönnyítheti, hogy egy olyan záradék lép életbe, miszerint csak 75 millió eurót kell letennie érte a potenciális érdeklődőnek.

Ismét mondjuk, Haaland szívének vágya még nem ismert, ám a korábbi barcelonai közeledése után most új fejlemények vannak a különleges Sport borító árnyékában. A katalán sportnapilap ugyanis úgy értesült, hogy a Real Madrid képviselői és Mino Raiola Münchenben tárgyalnak a gólerős támadó klubváltásáról.