Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolországban folytatja a Lazio védője – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint eldőlt az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Lazio csapatának lejáró szerződésű hátvédjének jövője…

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

A Calciomercato információi szerint megszületett a megegyezés arról, hogy a Lazio csapatának az idény végén lejáró szerződésű játékosa, Luiz Felipe szabadon igazolhatóként a spanyol élvonalbeli Real Betis együttesében folytatja karrierjét a következő szezontól.

A 24 esztendős brazil hátvéd 2016-ban szerződött a római egyesülethez, amelytől eleinte még kölcsönben szerepelt az akkor másodosztályú Salernitana csapatában, de immár évek óta alapembernek számít. Felipe eddig összesen 134 mérkőzésen viselte a “sasok” szerelését, ami kevesebb sérülése esetén bizonyára sokkal magasabb szám lehetne. Fiatal kora ellenére a brazil légiós megbízható teljesítménye révén már Simone Inzaghi csapatának is állandó tagja volt, és az idei szezonban Maurizio Sarri is számolt vele 22 bajnokin és hat Európa-liga-találkozón.

Felipe korábban szerepelt a brazil korosztályos válogatottakban, a felnőtt nemzeti csapatban még nem mutatkozhatott be, a Lazio az első európai klubja. Ezt megelőzően hazájában az országos szinten akkor csak negyedosztályúnak számító Ituano együttesében játszott.