Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pochettino: “Nem a bíró miatt vesztettük el a meccset, de…”

Ahogyan arról beszámoltunk, a francia bajnokság (Ligue 1) szombat esti mérkőzésén a Paris Saint-Germain gárdája arcpirító vereséget szenvedett…

(Photo by John Berry/Getty Images)

A Paris Saint-Germain vezetőedzője, Mauricio Pochettino nem köntörfalazott a Nantes elleni 3-1-es vereséget követően, és élesen kritizálta a játékvezető tevékenységét:

“Szeretném leszögezni, nem gondolom, hogy a játékvezető miatt vesztettük el ezt a mérkőzést. Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy nem volt egyenlő mérce a két csapat számára. Ezért megértem a játékosok idegességét. Át kell nézni, hogy mely döntések befolyásolták a végkimenetelét és levonni a következtetéseket, hogy mit csinálhattunk volna másképpen. A vereség ellenére úgy gondolom, hogy nagyon jó dolgokat csináltunk támadásban, megfelelő kombinációkat és helyzeteket mutattunk be, sajnos a stabilabb védekezés javíthatta volna a csapat játékot.”

A veresége ellenére a PSG még így is 13 pont előnnyel vezeti a francia tabellát, de az idényben már a második vereségét szenvedte el öt döntetlen mellett.