Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

José Callejón visszatérhet a La Ligába! – sajtóhír

A Fichajes információi alapján az olasz élvonalban (Serie A) szereplő Fiorentinát erősítő José Callejón iránt két spanyol és egy török klub is érdeklődést mutat…

(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

A Fichajes úgy tudja, az Espanyol és a Granada, valamint a Fenerbahce is felvette a kapcsolatot José Callejónnal. A rutinos spanyol labdarúgó szabadon tárgyalhat állítólagos kérőivel, mivel nyáron lejár a szerződése. Korábban a Real Madridban és a Napoliban is megfordult volt válogatott futballista már 2013 nyara óta játszik Olaszországban. Bár a kontraktusa további egy évvel meghosszabbítható, viszont egyelőre nincs jel arra, hogy erre sor fog kerülni. Callejón szintén erősítette már az említett Espanyolt, a barcelonai gárdában 2008 és 2011 között futballozott.

José Callejón az aktuális idényben 24 tétmérkőzésen lépett pályára a Fiorentinában, ezeken 1 találatot és 3 gólpasszt jegyzett, a spanyol második idényét tölti Firenzében. A Napolit 2013-2020-ig erősítette, ahol minden frontot egybe véve 349 találkozón 82 gólt és 79 asszisztot hozott összet, társaival kétszer hódította el az Olasz-kupát.