Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sergio Agüero ott lesz a világbajnokságon!

A nemrégiben visszavonuló Sergio Agüero ott lesz az idei labdarúgó-világbajnokságon, miután tagja lesz az argentin delegációnak.

(Photo By Marc Graupera Aloma/Europa Press via Getty Images)

A világbajnoki selejtezők ugyan még nem értek véget, de az már biztossá vált, hogy Argentína ott lesz a 32 csapatos mezőnyben. Ráadásul már az is biztos, hogy Sergio Agüero ott lesz a katari világbajnokságon. Mint ismert, az argentin támadó nemrég jelentette be kényszerű visszavonulását, amit szívbetegsége okozott. A 33 esztendős egykori labdarúgó nemrég mesélt arról, hogy hogyan derült ki számára az, hogy ott lesz a világbajnokságon:

Megyek Katarba, de még nem dőlt el pontosan, hogy milyen beosztásban. Kellemes beszélgetés volt, amelynek során Claudio Tapia (az Argentin Labdarúgó-szövetség elnöke – szerk.) felvetette, hogy csatlakozzak hozzájuk. Még a héten ki fog derülni, hogy pontosan hogyan is lesz ez, de a lényeg, hogy ott leszek a srácok mellett.

A 101 válogatott mérkőzésen 41 gólig jutó támadó beszélt a visszavonulása óta eltelt időszakról is:

Nagyon új számomra a civil élet. Kaptam már több állásajánlatot is a futball világából, de egyelőre nyugalomra vágyok. Szeretnék olyan élményeket megélni, mint nemrég a fiam születésnapja, amely hosszú idő után az első olyan esemény volt, amit odahaza Argentínában, családi körben ünnepelhettünk meg.