Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Bruno Fernandes tagadja a negatív társak létezését

Rengetek kritika éri idén a Manchester United együttesét. Tegyük gyorsan hozzá, hogy a legtöbb negatív észrevétel jogos mind a csapat pályán bemutatott játékával, illetve a klub gyepen kívül bemutatott produkciójával kapcsolatban. Most az egyik portugál sztár próbált szebb képet festeni a helyzetről.

(Photo by Mike Egerton/PA Images via Getty Images)

A holnapi Atlético Madrid – Manchester United BL-nyolcaddöntő mai felvezetéseként Bruno Fernandes jelent meg a sajtótájékoztatón. A portugál játékos többek között az esélyekről is, bár a kelleténél talán sokkal kedvezőbb képet igyekezett ábrázolni mind az eddigi teljesítményükről, mind a sajtó által sugallt belső ellentétekről:

„A csapat még azokon is a meccseken is jól játszott, amelyeket nem nyertünk meg. Ha meccseket nyersz, persze jobban is érzed magad. Nem tudok tégláról. Átnéztem a Maguire góljáról készült képeket. Mindannyian együtt örültünk, Pogba is futott hozzá. Mondtam is neki, hogy végre gólt szerzett azzal a nagy fejével. Őszintén szólva, szerintem az van, hogy valaki csak tönkre akarja tenni a környezetünket. Amikor erről a klubról van szó, pletykák járják a világot. Számunkra ezek a pletykák semmit sem jelentenek.”

– bosszankodott azért mégis egy kicsit a találgatások miatt, Fernandes.