Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyitott a Barcára a Juventus csillaga – sajtóhír

A nemzetközi sajtó szerint egyre valószínűbb lehet, hogy a Juventus lejáró szerződésű csillaga nyáron a klubváltás mellett határozza el magát, a Barcelona pedig készen áll megszerezni őt…

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A katalán Sport értesülései szerint a Juventus lejáró szerződésű csillaga, Paulo Dybala nyitott lenne arra, hogy nyáron szabadon igazolhatóként a Barcelona csapatához szerződjön.

28 éves támadó már a hetedik szezonját tölti a Bianconeri alkalmazásában, de sérülései és formahanyatlása révén az előző idényben kapta a legkevesebb lehetőséget. Dybala a 2020-2021-es kiírásban mindössze 19 bajnokin lépett pályára és négy gólt szerzett a csapat színeiben, de összességében is csak 25 meccsen szerepelt. Egy szezonnal korábban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen 17 gólt szerzett, 2015-ös megszerzése óta pedig összesen 281 mérkőzésen 112 találatot jegyzett a csapat színeiben.

Dybala az aktuális idényben minden sorozatot figyelembe véve 27 találkozó alatt 12 gólt szerzett, különféle sérülésekből kifolyólag több mérkőzést is kihagyott, és jelenleg sem bevethető. Korábbi híresztelések szerint a Juve közvetlen riválisának számító Inter ugyancsak nyitott lenne az alkalmazására.