Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb védőjével hosszabbított a Leicester City! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződést hosszabbított védőjével, James Justinnal.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Nemrég arról számoltunk be, hogy a “Rókák” meghosszabbították egyik meghatározó játékosuk, Ricardo Pereira kontraktusát. A Leicester viszont újabb sikeres hosszabbítást jelentett be a mai nap folyamán, ugyanis a legfrissebb közleményükből kiderült, hogy James Justinnal is sikerült megállapodniuk. A 24 esztendős futballista 2026 nyaráig szóló szerződést írt alá, a hivatalos bejelentés után pedig az alábbiakat mondta:

Nagyon jó érzés, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződésemet, így már tényleg csak a mérkőzésekre kell fókuszálnom. Minden a jó irányba halad a klubnál, a szurkolóink pedig fantasztikusak. Bízom benne, hogy a következő években nemzetközi kupamérkőzésekkel tudjuk őket megörvendeztetni. Nem volt kérdés számomra, hogy itt szeretnék maradni, mivel a hosszú ideig tartó sérülésem ellenére is hittek bennem. Nehéz év van mögöttem, de innentől szeretnék csak a játékra koncentrálni, és mindent megtenni azért, hogy minél több lehetőséghez jussak.

James Justint 2019 nyarán igazolta le a Leicester City a Luton Towntól. A klub színeiben azóta 54 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4-4 gólt és gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 17 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.