Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eden Hazard kölcsönbe kerülhet korábbi csapatához – sajtóhír

A belga klasszis visszakerülhet sikereinek legfőbb helyszínére, a Stamford Bridge-re, ahol talán újra a régi formáját mutatná.

(Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

A Chelsea és a Real Madrid között folynak a tárgyalások Eden Hazardnak egy esetleges kölcsönadásról, írja a spanyol Marca. A belga labdarúgóra a hírek szerint nem kötelező vételi opciót is köthetnek a felek, legalábbis a Habfehérek amiatt szeretnék, mert 2024-ben lejár a szerződése támadónak, így jövőre már kevesebbet kaphatnának érte, ha túladnak rajta.

Hazard madridi túrája eddig nagyon gyengére sikerült annak tudatában, ahogy a londoni csapatnál brillírozott, így érthető, hogy a Királyiak szurkolói egyáltalán nincsenek megelégedve vele. A 31 éves szélső 2012 és 2019 között erősítette a Chelsea-t és az együttes legjobbjaként emlegették, ezért is igazolta le őt a Real Madrid, ahol azonban csak árnyéka önmagának.

A 116-szoros belga válogatott labdarúgóért a spanyolok 115 millió eurót fizettek az angoloknak, ennek következtében nagy volt vele szemben az elvárás. Hazard a madridiak színeiben mindössze 65 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, és ezeken csak 6 gólt tudott szerezni.