Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Antonio Conte válságértekezletre készül – sajtóhír

Ahogy arról beszámoltunk, a Tottenham Hotspur csapata a hétvégén kikapott a kiesőjelölt Burnley-től, ami az utolsó csepp lehetett a menedzser, Antonio Conte és az elnök, Daniel Levy poharában is.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

A Tottenham a negyedik vereségét szenvedte el az ötödik Premier League-mérkőzésén szerdán a Burnley ellen, ami után a csapat menedzsere, Antonio Conte elmarasztaló megjegyzéseket is tett.

Az olasz szakember megjegyezte, hogy ő nem képes egyedül arra, hogy megfordítsa a helyzetet. Mindez pedig azt eredményezte, hogy a Tottenham elnöke, Daniel Levy válságértekezletet hívott össze, hogy megpróbálja megoldani a jelenlegi szituációt, a The Sun értesülései szerint.

“Nem akarok nyilatkozni a meccsről. A legutóbbi öt mérkőzésből négyszer vereséget szenvedtünk, és ez a valóság, nincs meg a teljesítményünk”

– mondta Conte a meccs után.

“Senki nem érdemli meg, hogy ilyen helyzetbe kerüljön, se a klub, se én, se a játékosok és se a szurkolók, de el kell fogadnunk, hogy ez a valóság. Azért jöttem, hogy javítsak a Tottenham helyzetén, de jelenleg úgy tűnik, hogy én nem fogok tudni segíteni. Nem tudom. Talán nem vagyok elég jó ehhez. Számomra nagyon frusztráló ez az egész, mert tudom, hogy keményen dolgozunk és a legjobbat hozza ki magából minden játékos. Túl őszinte ember vagyok ahhoz, hogy szemet hunyjak és azt mondjam: ‘oké, szombaton úgyis egy új meccset játszunk’. A probléma az, hogy én mindent megteszek, hogy változzon a helyzet, de az nem változik.”

Conte tavaly november óta a Tottenham menedzsere, miután menesztették a nyáron kinevezett Nuno Espírito Santót, mivel a csapat vele se érte el a várt eredményeket.