Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamarosan bejelentheti új kapusát az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóértesülések szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese hamarosan bejelentheti legújabb igazolását, André Onanát.

A Football Italia legfrissebb beszámolója alapján hamarosan bejelentheti a bajnoki címvédő Inter gárdája, hogy megszerezték André Onana játékjogát. A kameruni hálóőr ingyen kerülhet az olasz klubhoz, miután a szerződése az idény végén lejár az Ajaxnál. Az mindenesetre biztosra vehető a 25 esztendős futballista legfrissebb nyilatkozatából, hogy a holland klubnál eltöltött időszaka a végéhez ért:

Az én jogom eldönteni, hogy aláírok-e egy új szerződést, és úgy döntöttem, hogy nem hosszabbítok a csapattal. Hosszú éveken keresztül jó szolgálatot tettem a csapatnak, de az Ajaxnál eltöltött időm a végéhez ért. Úgy érzem, hogy új kihívásra van szükségem.

A hírek szerint az Inter viszont még nem szeretné elengedni Samir Handanovic kezét sem. A források alapján ugyanis a milánói együttes szeretné a következő idényre is megtartani a rutinos szlovén kapust, hogy Onana első évében gördülékenyebben menjen számára a beilleszkedés. A hírek szerint az Inter és Onana egy öt évre szóló szerződésben állapodott meg egymással, amely alapján évente 3 millió eurót fog keresni a friss szerzemény.